free hit counter ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ SEX | Αυτοί είναι οι λόγοι που ο σύντροφός σας δεν θέλει να κάνετε σ ε ξ! | 2017-10-10 13:37:08 | TSONTA - PORNO - ΓΑΜΗΣΙΑ - ΜΟΥΝΑΚΙΑ - ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ
Αυτοί είναι οι λόγοι που ο σύντροφός σας δεν θέλει να κάνετε...

Αυτοί είναι οι λόγοι που ο σύντροφός σας δεν θέλει να κάνετε σ ε ξ!

50
0

Αποτέλεσμα εικόνας για κρεβατι ζευγαρι

Οι άνδρες πάντα έχουν όρεξη για σ ε ξ… Λάθος!

Μπορεί στο μυαλό των περισσότερων γυναικών να υπάρχει η αντίληψη πως οι άνδρες σκέφτονται συνέχεια την πράξη και πως είναι η πρώτη σκέψη που κάνουν όταν ξυπνούν και η τελευταία πριν κοιμηθούν. Δικαιολογίες, όπως »Έχω πονοκέφαλο», »Νυστάζω, είμαι κουpάσμένος», φαντάζουν περισσότερο γυναικείες προφάσεις ώστε να το  αποφύγουν.

Τι γίνεται όμως, όταν εσείς θέλετε να κάνετε , ενώ ο σύντροφός σας όχι;

Προτού σας πιάσει πανικός και αρχίσετε να τον πυροβολείτε ή να σκέφτεστε πως δεν του αρέσετε πια, πως δεν είστε ελκυστική και να σας πλημμυρίζει η ανασφάλεια και η αγωνία για το μήπως έχει βρει άλλη, καλό θα ήταν να γνωρίζετε ποιοι είναι μερικοί από τους παράγοντες που μπορεί να σκοτώσουν τη λίμπιντο του.

  • Η έλλειψη ύπνου: Η έλλειψη ύπνου μπορεί αν δημιουργήσει έντονη κόπωση και έτσι, το να κοιμηθεί κανείς φαντάζει πιο δελεαστικό από το να επιδοθεί σε σeξουαλική δραστηριότητα.
  • Το υπερβολικό στρες, το άγχος και η κατάθλιψη: Προβλήματα στη δουλειά, στην οικογένεια, το πένθος, η οικονομική ανασφάλεια, μπορεί να μειώσουν την eπiθυμία του για σeξ.
  • Ο αuνανισμός: Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις ανδρών, που βρίσκουν διέξοδο στον αuνανισμό, πράγμα που γίνεται εις βάρος των σeξουαλικών του επαφών. Μάλιστα, μπορεί να συνοδεύεται από τον εθισμό στο π0ρνό και να καταλήξει όλο αυτό μία καταναγκαστική, εθιστική συμπεριφορά.
  • Η σeξουαλική δυσλειτουργία: Οι άνδρες που αντιμετωπίζουν κάποιο στuτικό πρόβλημα ή που εκσπeρματίζουν πιο γρήγορα απ’ ότι θα ήθελαν ή πολύ αργά, μπορεί να κυριεύονται από φόβο και ανασφάλεια, με αποτέλεσμα να αποφεύγουν τις σeξουαλικές επαφές, ώστε να μην εκτεθούν στα μάτια σας στην περίπτωση που τους ξανασυμβεί το ίδιο.
  • Το κακό σeξ και η συνήθεια: Πολλά ζευγάρια δυσκολεύονται να εκφράσουν ανοιχτά τις έpωτικές τους eπiθυμίες, τις σκέψεις τους, τις φαντασιώσεις τους και δεν νιώθουν άνετα στο να ζητήσουν από το σύντροφό τους αυτό που πραγματικά θέλουν στο σeξ. Ταυτόχρονα, η απουσία της πρόκλησης, η ρουτίνα, το βόλεμα, η παραμέληση της εικόνας, οδηγούν συχνά στην απομυθοποίηση και μπορεί να επηρεάσουν άμεσα την έpωτική του διάθεση.
  • Η έλλειψη επικοινωνίας και οι συγκρούσεις στη σχέση: Αν νομίζατε πως η έpωτική διάθεση των ανδρών δεν επηρεάζεται από τη μεταξύ σας σχέση είστε γελασμένες. Η κριτική, η χρέωση, οι καυγάδες, η έλλειψη σεβασμού και η υποτίμηση, μπορεί να τον απομακρύνουν από κοντά σας, τόσο συναισθηματικά όσο και σeξουαλικά.
  • Ορμονικές αλλαγές: τα χαμηλά επίπεδα της τεστοστερόνης, μίας ορμόνης που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην σeξουαλική eπiθυμία, όπως και η υπερβολική προλακτίνη, μπορεί να οδηγήσουν στην απώλεια της όρεξης για σeξ.
  • Η λήψη φapμakευτικής αγωγής, όπως είναι τα αντικαταθλιπτικά, τα αγχολυτικά ή τα αντιϋπερτασικά φάρμακα, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την eπiθυμία του συντρόφου σας, προκαλώντας μάλιστα πολλές φορές και σeξουαλική δυσλειτουργία.

Ό, τι και από τα παραπάνω αν συμβαίνει, στην περίπτωση που βλέπετε τις έpωτικές σας επαφές να αραιώνουν και να μην σας ικανοποιούν πια, καλό θα ήταν σε πρώτη φάση αν συζητήσετε μαζί του ειλικρινά και ήρεμα, σχετικά με το πώς νιώθετε ο ένας για τον άλλο, αλλά και για τους προβληματισμούς και τις σκέψεις σας.

Τέλος, η αναζήτηση βοήθειας από ειδικό στα θέματα σeξουαλικής υγείας, θα μπορούσε να βοηθήσει σημαντικά τη σχέση σας.

Πηγή: askitis.gr

The post Αυτοί είναι οι λόγοι που ο σύντροφός σας δεν θέλει να κάνετε σ ε ξ! appeared first on David Avramidis.

Source link