Μην σε ξεγελάει! Αυτό το άτομο θέλει μόνο sεξ!

Τα 5 ψέματα που λένε οι άντρες για να σε ρίξουν στο κρεβάτι.

Eίσαι αρκετό καιρό μόνη σου (συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες μη φρικάρεις..!), έχεις βαρεθεί τις πρόσχερες σχέσεις και ψάχνεις το big love (ή έστω τον δεύτερο big love). Βγαίνεις διάφορα ραντεβού και εύχεσαι να μπορούσες να αποκωδικοποιήσεις τους άντρες ώστε να μην βρίσκεσαι στη δυσάρεστη θέση να τον ψάχνεις στο κινητό την επόμενη μέρα και να ακούς το «ο αριθμός που καλείτε δεν αντιστοιχεί σε  συνδρομητή»).

 Οι άντρες είναι κυνηγοί και συχνά (δηλαδή πολύ πολύ συχνά) τους παθιάζει μόνο η κατάκτηση κι είναι ικανοί να ισχυριστούν τα πάντα για να σε ρίξουν στο κρεβάτι. Δεν έχουν καν το θάρρος να στο πούνε (βέβαια έχουν και τα δίκια τους, αν στο λέγανε είναι πολύ πιθανό, μη σου πω σίγουρο ότι θα άλλαζες κι εσύ νούμερο κινητού). Όχι δεν είναι όλοι επαγγελματίες μυθομανείς, αλλά να μια μικρή διαστρέβλωση, ενα μικρό ψέμα θα το πούνε για να σε ρίξουν. Μάθε λοιπόν να αποκωδικοποιεί τις ατάκες τους (εύκολο είναι δεν χρειάζεσαι κι ανώτερα μαθηματικά για να αποκρυπτογραφήσεις τι ατάκες τους).

Αυτά είναι τα 5 ψέματα που λένε στο πρώτο ραντεβού για να σε ρίξουν. Αποστήθισε τη λίστα (όχι δεν χρειάζεται να φας το χαρτάκι για να το εξαφανίσεις μετά, κράτησε το για χρήση στο μέλλον).

Ψέμα 1ο και θανατηφόρο.

«Είμαι στα χωρίσματα..» Ναι, πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει ότι είναι στα τελειώματα της σχέσης, πόσο δεν τον καλύπτει αυτή η σχέση και είναι θέμα χρόνου να χωρίσει, τυπικό καθαρά θέμα. Και τελικά αυτη η σχέση δεν τελειώνει ποτέ. Ιδίως αν σου πει ότι είναι παντρεμένος και σε διάσταση βάλε τα αθλητικά σου και τρέχα όσο πιο μακριά μπορείς. Εναλλακτικά πιες το (τελευταίο μαζί του) ποτό σου και πες του «αν ξεμπερδεψεις ξαναπάρε με να τα πούμε»). Βέβαια δεν είναι και ότι χειρότερο η κατάσταση, γιατί υπάρχει και το χειρότερο:

Ψέμα 2ο κι ακόμα χειρότερο από το πρώτο:

«Είμαι μόνος μου». Και δεν είναι καθόλου μόνος του, απεναντίας είναι στα πρόθυρα του γάμου. 4 τρόποι  για να το καταλάβεις;

1ον Σ’έχει πάει στο πιο χωμένο και σκοτεινό μπαρ της Αττικής (μη σου πω σε καφενείο σε άσχετη περιοχή πχ στην Αγία Βαρβάρα)

2ον  κοιτάει γύρω γύρω νευρικά (όχι δεν είναι πράκτορας στο FBI και τσεκάρει το χώρο)

3ον έχετε κάτσει στο πιο κρυμμένο τραπέζι και 4ον  χτυπάει το κινητό του κάθε 10λεπτά και βγαίνει έξω για να μιλήσει και σου δικαιολογείται ότι είναι από τη δουλειά (στις 12 η ώρα το βράδυ και δεν είναι παιδιάτρος ή γυναικολόγος).

Ψέμα 3ο (ποντάρει ο άθλιος στον χαζο-ρομαντισμό μας)

«νιώθω βαθιά ερωτευμένος μαζί σου». Ναι,είναι η ατάκα που θέλουμε να’ακούσουμε και που συνήθως κανένας άντρας δεν λέει. Και μπορεί να είναι το πρώτο ή το δεύτερο ραντεβού αλλά εμείς τον πιστεύουμε κι είμαστε έτοιμες να κλάψουμε από τη συγκίνηση. Ίδίως αν πει την ατάκα με βαθιά χροιά της φωνής και ταυτόχρονα μας κοιτάξει με νόημα. Hello, ξύπνα κοπελιά κατ’αρχήν πότε πρόλαβε να σ’ερωτευτεί και κατά δεύτερον είναι μια ατάκα λέει (και το εννοεί) ένας άντρας στο εκατομμύριο και όχι δεν έπιασες το λόττο. Κάνε το χαβαλέ σου με τον τύπο. Για να τον ψαρώσεις πες του κι εσύ (για χαβαλέ). «Αχ εγώ σ’αγαπώ, νομίζω ότι είσαι ο άντρας της ζωής μου».

Ψέμα 4ο (που κάνει γκελ στην ψυχή κάθε γυναίκας)

«΄Θέλω να γίνω πατέρας.Λατρεύω τα παιδιά και θέλω να αποκτήσω τρία πριν τα 35.» Ε, άμα τον πιστέψεις , φταις κι εσύ και μαλλον. Χρυσός κανόνας: Οι άντρες αποφεύγουν τις κουβέντες για παιδιά ακόμα και μετά από πολλά χρόνια σχέσης. Αν ο δικός σου εκκινεί το θέμα από τα πρώτα ραντεβού είναι σημάδι ότι λέει ψέματα.

Ψέμα 5ο.

«Θέλω μόνο να κοιμηθούμε αγκαλιά, δεν θα κάνουμε τίποτα». ΄Άντρας που έχει περάσει τα 13, δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθείτε στο ίδιο κρεβάτι και  να θέλει να μοιραστεί μαζί σου μόνο το ροχαλητό του. Απαράβατος κανόνας. Αλλά εδώ που τα λέμε κι εσύ θα άντεχες, αφού σ’αρέσει (αν βγαίνεις ραντεβού με άντρες που δε σ’αρέσουν αυτό χρήζει μακρόχρονης ψυχανάλυσης τύπου Γούντι Άλεν), να είστε στο ίδιο κρεβάτι και να μην κάνετε τίποτα;

Το διαβάσαμε εδώ