gynaika-taboo-krevati-570-800x552

Έλα, ας το παραδεχθούμε. Όσο απελευθερωμένη και να είναι η γυναίκα που έχεις δίπλα σου, είναι πάνω από όλα γυναίκα. Και τι σημαίνει αυτό; Πως στο σεξ έχει τις δικές της ανασφάλειες, φοβίες και ταμπού.

Τα ταμπού όμως αυτά μπορεί να σε εκπλήξουν γιατί εσύ μπορεί να μην τα έχεις σκεφτεί καν ότι υπάρχουν. Ξέχνα τα από πίσω, τα ισπανικά, τα όρθια και πάει λέγοντας. Αυτά είναι θέματα ήσσονος σημασίας για εκείνη. Αυτά που την απασχολούν είναι αυτά που δεν μπορεί να ελέγξει. Σε μπερδέψαμε; Ε, ρίξε μία ματιά για να καταλάβεις.

Με τα πόδια πίσω από το… κεφάλι της: Είναι μία παραλλαγή της ιεραποστολικής στάσης, ωστόσο σε πιο ευέλικτη μορφή. Την φοβάται γιατί εκτείθεται πλήρως και αβοήθητη σε εσένα και το… μάτι σου. Πέραν όμως του προφανούς, πως εάν δεν έχει κάνει γιόγκα ή δεν είναι ευλύγιστη, η στάση αυτή είναι δύσκολη και επίπονη, υπάρχει και άλλο ένα πρόβλημα. Ο τρόπος με τον οποίον κάθεται δημιουργεί σε αυτήν πίεση. Μπορεί λοιπόν εκεί ανάμεσα στα καθαρά σας σεντόνια και τα αρώματα, από την πίεση… να αρχίσεις να μυρίζεις κάτι άσχημο. Ναι τα αέρια είναι….

  • Πώς θα την πείσεις: Μην της το κάνεις εικόνα, ίσως φοβηθεί, ίσως γελάσει. Ξεκινήστε την σεξουαλική επαφή, αλλάξτε κάποιες στάσεις οι οποίες θα την βοηθήσουν ως… διατάσεις και σιγά σιγά προσπάθησε να πετύχεις τον σκοπό σου. Βάλε τα πόδια της στο στήθος της, σήκωσέ τα, και στην συνέχεια σπρώχτα σιγά σιγά προς τα πίσω. Βάλε και ένα μαξιλάρι κάτω από την λεκάνη της για να νοιώσει πιο άνετα.

Ανάποδο cowgirl: Εσένα σου αρέσει. Βλέπεις την μέση της, την πλάτη της, τα μαλλιά της, βλέπεις όλη την πίσω όψη της, βλέπεις και… εσένα. Ε, αυτό είναι που την ενοχλεί. Ότι την βλέπεις. Η στάση αυτή της δημιουργεί ανασφάλεια όσο λίγες άλλες. Δεν έχει έλεγχο του τι βλέπεις. Δεν μπορεί να δει εάν σχηματίζεται κυτταρίτιδα, δεν μπορεί να δει εάν φαίνονται μεγάλα τα οπίσθιά της, δεν μπορεί να δει τίποτα και αυτό την ενοχλεί.

  • Πώς θα την πείσεις: Ε, βάλε την να καθήσει, πιάσε την μέση της, χάιδεψε την πλάτη της, μίλησέ της. Πες της πόσο τρελλαίνεσαι με αυτό που βλέπεις, και πες της πως έχει αυτή τον έλεγχο να κάνει ό,τι θέλει. Μην είσαι στην μούγκα. Μίλα.

69: θεωρητικά είναι η ιδεατή στάση για στοματικό σεξ. Και οι δύο δίνετε και παίρνετε ταυτόχρονα κύματα απόλαυσης. Ωστόσο όσο και εάν σου αρέσει, οι γυναίκες δεν την προτιμούν. Όχι όλες τουλάχιστον. Γιατί; Γιατί πολύ απλά δεν μπορούν να συντονιστούν. Δεν ξέρουν σε ποιο από τα δύο πρέπει να επικεντρωθούν. Εάν απολαύσουν στο 100% αυτό που τους κάνεις, θα κλείσουν τα μάτια και θα σταματήσουν να ασχολούνται με εσένα. Εάν επικεντρωθούν σε σένα δεν θα ευχαριστηθούν αυτό που τους κάνεις. Χώρια τα υπόλοιπα: «Τι βλέπει εκεί πέρα», «μυρίζω άσχημα;», «μήπως δεν του το κάνω καλά;», «γιατί σταμάτησε;» και πάει λέγοντας. Εκφράσεις που κάνουν τον εγκέφαλό της να εκραγεί.

  • Πώς θα την πείσεις: Δοκίμασε και παραλλαγές της στάσης. Γύρετε στο πλάι, παίξε με την κλειτορίδα της για λίγο χωρίς να την γλείφεις. Πάρε και έναν δονητή και μην τον φοβάσαι. Σταμάτα κατά διαστήματα -Όχι ρε βλάκα όταν σου λέει κι άλλο-…

Σημείο G: Εάν καταφέρεις να το ερεθίσεις όπως πρέπει, τότε είσαι κάτι παραπάνω από… άρχων της μάχης με γυμνό σώμα. Ωστόσο για να το κάνεις πρέπει να σε αφήσει. Πολλές είναι οι γυναίκες που ενώ τους αρέσει δεν αφήνουν τον σύντροφό τους να προχωρήσει πολύ στην διέγερση αυτή γιατί φοβούνται πως θα τους έρθει… κατούρημα. Για να μην πούμε για το squirting, αυτό είναι μία άλλη υπόθεση, για την οποία έχουν επίσης τον ίδιο φόβο. Οπότε ακόμα και εάν η γυναίκα μπορεί να το κάνει, δεν αφήνει η ίδια τον εαυτό της.

  • Πώς θα την πείσεις: Επικεντρώσου στην απόλαυσή της Πες της να χαλαρώσει, και μην της δίνεις πρωτοβουλία. «Ανάγκασέ» την να ηρεμήσει. Πες της να σε καθοδηγήσει, ρώτα την. Έτσι δεν της δίνεις πρωτοβουλία, αλλά την ψευδαίσθηση αυτής. Και πού ξέρεις μπορεί να είσαι ο τυχερός και να την τρελάνεις όπως κανείς άλλος. -Στα αλήθεια όμως, όχι όπως σου έχει ήδη πει-.coolnews

Source link