Τα ένοχα eρωτικά μυστικά των ζωδίων που δεν θα σου πουν ποτέ!

Αν δεν ξέρεις τα ένοχα eρωτικά μυστικά των ζωδίων, είναι καιρός να ρίξεις μια ματιά μέσα στο… κεφάλι τους!

Κριός

Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο κριός, θέλουν να αποτελούν τρόπαιο δίπλα σου. Τους αρέσει τους βγάζεις έξω, να τους επιδεικνύεις και ύστερα να κάνεις σ ε ξ μαζί τους.

Περιμένουν από εσένα να τους αναγνωρίσεις αμέσως ακόμα και σε ένα τεράστιο πλήθος. Δεν υπάρχει τίποτα που να σιχαίνεται περισσότερο ένας κριός από το να σε πιάσει να μιλάς με άλλους ανθρώπους.  Τον προσβάλει και σκέφτεται πως μπορεί να σε ξεφορτωθεί.

Ταύρος

Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο ταύρος είναι υπέροχοι εραστές. Λατρεύουν ένα καλό γεύμα στο σπίτι και να τους αγαπούν από πάνω μέχρι κάτω. Φτιάξε ένα πολυτελές και ήρεμο περιβάλλον και θα ανταμοιφθείς για τον κόπο σου. Ο άντρας ταύρος, συγκεκριμένα, ασχολείται μόνο με το πώς θα σε ικανοποιήσει.

 Ο ευαίσθητος ταύρος σιχαίνεται να κοιμάται σε ξένο κρεβάτι. Αν θέλεις να τον αποπλανήσεις, προσπάθησε να το κάνεις στο δικό του μέρος.

 Δίδυμος

Όσοι από εσάς έχουν ερωτευτεί ανθρώπους που ανήκουν στο ζώδιο δίδυμος, έχουν μάθει πως ακόμα και αν ο δίδυμος ντύνεται προκλητικά, δεν τον ενδιαφέρει τόσο πολύ το σεξ. Του αρέσει η ιδέα να φλερτάρει και να κάνει έξυπνες συζητήσεις περισσότερο από την ερωτική πράξη.

 Αν καταφέρεις να κάνεις σ ε ξ με τον δίδυμο, θα σου παρουσιαστεί η μεγάλη πρόκληση να μείνει δίπλα σου πιστός. Ένας τρόπος να το κάνεις αυτό, είναι να ανησυχεί συνέχεια για το τι θα συμβεί στη συνέχεια. Ένας περίεργος δίδυμος είναι ένας ευτυχισμένος δίδυμος.

Καρκίνος

Αν σου αρέσει ένα άτομο που ανήκει στο ζώδιο καρκίνος, ετοιμάσου να του ανυψώσεις τον εγωισμό. Αυτό το ζώδιο ψάχνει για σωματική επαφή, αρκετή προσοχή και πάνω από το συνηθισμένο, συναισθηματική επιβεβαίωση.

Πρέπει να του δείχνεις συνέχεια πως δουλεύεις πάνω στη σχέση. Αυτό σημαίνει να τηρείς τις υποσχέσεις σου, να κάνεις πάντα αυτό που λες και να προχωράς όταν επιμένεις πως θα κάνεις κάτι που θα κάνει την σχέση να ωριμάσει. Ο καρκίνος πρέπει να σε εμπιστευτεί, αλλιώς δεν υπάρχει ερωτική ελευθερία.

Λέων

Αν σου αρέσει μία γυναίκα λέων, πήγαινέ την στον πιο ακριβό σχεδιαστή ρούχων και άσε την να διαλέξει ό, τι θέλει. Θα γίνει δική σου.

Αν βγαίνεις με έναν άντρα λέων, να του κάνεις κομπλιμέντα συνέχεια όσο πιο ειλικρινά γίνεται. Πρέπει να τον κάνεις να πιστέψει πως τον θεωρείς ιδιοφυΐα. Οι λεοντες λατρεύουν τους ανθρώπους που τους κάνουν να νιώθουν υπέροχα. Μην του κάνεις ποτέ κριτική, αλλιώς θα αρνηθεί να κάνει σ ε ξ μαζί σου.

Παρθένος

Οι παρθένοι είναι το ζώδιο που θέλει να έχει τον έλεγχο. Συνήθως επενδύουν σε έναν κόσμο και ζουν σε αυτόν. Δεν είναι φανταστικός, αλλά πρακτικός και μπορεί να τους οδηγήσει σε κάποιον μακροχρόνιο στόχο.

Τίποτα δεν ερεθίζει περισσότερο έναν παρθένο από την ιδέα της δέσμευσης. Επίσης πρέπει να προσέξεις να μην ντύνεσαι ιδιαίτερα προκλητικά. Οι παρθένοι θέλουν να νιώθουν ασφάλεια, αλλιώς απομακρύνονται.

Ζυγός

Οι άνθρωποι που ανήκουν στο ζώδιο ζυγός, έχουν το χιούμορ που είναι σχεδιασμένο να αποτρέπει την οικειότητα. Χρειάζεται αρκετός χρόνος για να πάρεις μία άμεση απάντηση από εκείνους. Αυτό γίνεται για να μην τους πλησιάσεις ιδιαίτερα και τους ζητήσεις να πάρουν κάποια απόφαση.

Επίσης, τους αρέσει να κάνουν τη πρώτη κίνηση (ακόμα και στις γυναίκες) και χάνουν εύκολα τον ενδιαφέρον τους αν νιώσουν πως δεν έχουν τον έλεγχο ή πως δεν χρειάζεται να κυνηγήσουν άλλο. Μην τον κυνηγήσεις, αλλιώς δεν θα υπάρξουν ερωτικές στιγμές.

Σκορπιός

Οι σκορπιοί κινητοποιούνται με τη ζήλια. Για παράδειγμα, μία γυναίκα σκορπιός θέλει σαν τρελή έναν άντρα αν νομίζει πως τον θέλουν και οι άλλες. Αυτός ο άντρας μπορεί να είναι άσχημος, άφραγκος ή ακόμα και εγκληματίας, αλλά αν νομίζει πως είναι αρεστός, θα τον κυνηγήσει. Το ίδιο ισχύει και για τον άντρα σκορπιό. Μπορεί να είσαι ξυπόλητη, έγκυος ή να μην έχεις δεκάρα τσακιστή, αλλά αν ένας άντρας σκορπιός πιστεύει πως είσαι αρεστή, θα σε πλησιάσει.

Τοξότης

Αυτά τα αισθησιακά άτομα λατρεύουν το φαγητό και το ποτό, τα αρώματα και οτιδήποτε αφορά τις αισθήσεις. Δεν τους αρέσει η ζήλια ή να προσπαθούν να τους ελέγξουν, ενώ ταυτόχρονα τους αρέσει να κυνηγούν.

Σαν ζώδιο που συμβολίζει τα ταξίδια, δεν χρειάζεται να πούμε πως οποιοδήποτε ταξίδι ευχαριστεί έναν τοξότη. Η αποπλάνησή του σε ένα τραίνο ή ξενοδοχείο είναι υπέροχη ιδέα.

Αιγόκερως

Οι αιγόκεροι λατρεύουν την ανιδιοτελή υποστήριξη και αγάπη, έτσι πρέπει πάντα να τους δείχνεις πόσο πιστεύεις σε εκείνους και πως θα τους υποστηρίξεις ό, τι και να γίνει.

Αν προσφερθείς να κάνεις πράγματα ή να φτιάξεις κάτι για μία γυναίκα αιγόκερω, θα κερδίσεις τη καρδιά του. Αν προσφερθείς να διακοσμήσεις τον κήπο ή το σπίτι ενός άντρα αιγοκερω, θα πιστέψει πως είσαι σ έξι. Αν θέλεις να εντυπωσιάσεις έναν αιγόκερω, πρέπει να προσπαθήσεις να προγραμματίσεις λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί του.

Υδροχόος

Αυτό που λατρεύει ένας Υδροχόος είναι να κάθεται και να κάνει μεγάλες συζητήσεις με κάποιον που αγαπά. Αποτελεί πολύ καλή παρέα. Επίσης του αρέσει να μιλάει για τον εαυτό του και για τους μακροχρόνιους στόχους του. Για αυτό πρέπει να έχεις και εσύ τον ίδιο ενθουσιασμό για το μέλλον.

Αυτό το ζώδιο απολαμβάνει επίσης οτιδήποτε ακραίο έχει να κάνει με την κουλτούρα ή την μόδα. Αν ντυθείς πραγματικά ωραία, ο Υδροχόος θα σε λατρέψει.

Ιχθύς

Ο ιχθύς θέλει να μοιράζεται τα πάντα μαζί σου, ακόμα και τα χρήματα. Θεωρεί σ έξι τους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Ο ιχθύς είναι αρκετά συναισθηματικό και ανασφαλές ζώδιο. Ίσως χρειαστεί να τον επιβεβαιώνεις συνέχεια πως είναι το νούμερο ένα στη ζωή σου. Για να το κάνει αυτό, δώσε του ακριβά δώρα αλλά πέρνα και ποιοτικό χρόνο μαζί του. Αυτό σημαίνει ατελείωτες συζητήσεις, να του κρατάς το χέρι και να τον φιλάς συχνά.

πηγή