Τα 8 μικρά μυστικά για να δίνεις το σωστό και τέλειο φιλί!

Το φιλί είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο. Ένα φιλί είναι αρκετό για να ερωτευτείς, να ξενερώσεις, να αηδιάσεις να μαγευτείς.

Το πως να βρεις αυτόν που φιλάει τέλεια δεν μπορούμε να σας το πούμε εμείς αλλά να σας πούμε κάποια χαρακτηριστικά αυτών που φιλούν ωραία – με αποτέλεσμα να γίνεις κι εσύ εξπέρ- μπορούμε να σας τα πούμε… και θα σας τα πούμε!

1. Πρέπει να το θέλεις

Αν δεν το νιώθεις δεν γίνεται. Εάν φιλάς απλά για να φιλήσεις, χωρίς συναίσθημα, τότε θα βγει άχαρο και αδιάφορο. Η επιθυμία για φιλί, αυτόματα το κάνει καλύτερο!

2. Φρεσκάδα στο στόμα

Το πιο άσχημο που μπορεί να σου τύχει είναι να πας να φιλήσεις κάποιον και να μυρίζει άσχημα το στόμα του. Γι’αυτό κι εσείς, για να είστε πάντα φρέσκοι και καθαροί, μην ξεχνάτε να φροντίζετε την υγιεινή και τη μυρωδιά του στόματός σου.

3. Όχι βαρύ κραγιόν

Όχι ότι είναι από τα βασικά, αλλά η αλήθεια είναι πως εάν ο άλλος θέλει να σε φιλήσει, «κωλώνει» άμα έχεις βάλει δύο κιλά κραγιόν. Προτίμησε τα χείλη σου να είναι άβαφτα, ή με ένα απλό lip palm.

4. Όχι πολλή γλώσσα

Ο σωστός τρόπος για να χειρίζεσαι τη γλώσσα σου είναι ο εξής: με γλώσσα μεν, χωρίς πολλά σάλια. Να είναι τόσο-όσο. Και προς θεού! Μακριά από την τακτική του «tongue all over the place»!

5. Απαλές δαγκωματιές

Ή και καθόλου –ανάλογα εάν το θέλει και ο άλλος. Είναι σίγουρα $έξι και άγριο αλλά πρόσεξε μην το παρακάνεις και τον πας στο νοσοκομείο. Συνέχισε με την τακτική τόσο-όσο και προτίμησε να το κάνεις μετά από λίγη διάρκεια φιλιού και όχι από την αρχή.

6. Το σωστό φιλί πάει μαζί με χέρια

Όταν φιλάς, μπορεί να φιλάς στο στόμα, αλλά ουσιαστικά όλο το σώμα συμμετέχει. Γι’αυτό και μην είσαι σαν αγγούρι την ώρα που φιλάς. Πιάσε με τα χέρια σου το πρόσωπό του, πάρτον αγκαλιά και τέλος πάντων, χρησιμοποίησε τα χέρια σου…

7. Βρες το σωστό timing

Μην πιάσεις να τον φιλήσεις τον άνθρωπο όταν δεν το θέλει, δεν είναι έτοιμος ή δεν είναι σωστές οι περιστάσεις. Καλό είναι να είστε μόνοι, να έχετε νιώσει άνετα ο ένας με τον άλλον και μετά να κάνεις την κίνηση – καλύτερα βέβαια να την κάνει αυτός, αλλά λέμε τώρα.

8. Μίλα παράλληλα

Επίσης είναι πολύ $έξι το να σε φιλάει και να του ψιθυρίζεις διάφορα… Πρόσεξε μην του κάνεις ολόκληρη επιστημονική ανάλυση και καταντήσει γελοίο.

Πηγή